ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: "Ο Εμπαπέ δεν ασκεί το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του", γράφει η Equipe

Παρί: "Ο Εμπαπέ δεν ασκεί το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του", γράφει η Equipe
@2023 LEWIS JOLY/AP IMAGES

Η Παρί με τον Κιλιάν Εμπαπέ είχαν υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 που επέτρεπε στον Γάλλο σούπερ σταρ να κάνει χρήση οψιόν για επέκταση της συμφωνίας μέχρι το 2025, όμως ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην το κάνει σύμφωνα με την Equipe.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο θέλει να χτίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον της η Παρί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες κινήσεις των διοικούντων τον σύλλογο, που δείχνουν μία πρόθεση να αποχωριστούν τον Νεϊμάρ αυτό το καλοκαίρι και να κάνουν πανίσχυρο τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή είτε με είτε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια ώρα ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει παρόμοια στάση από πλευράς του παίκτη, με τις δύο πλευρές να έχουν βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος να μην επεκτείνει αυτή τη συνεργασία παρότι είναι στο χέρι του.

Και αυτό γιατί βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο Εμπαπέ μπορεί να ανανεώσει μονομερώς τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας και να έχει αυτή ορίζοντα τον Ιούνιο του 2025, με τον Γάλλο να έχει περιθώριο έως και την 31η Ιουλίου του 2023 αλλά να μην είναι διατεθειμένος να το κάνει σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe".

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Το ότι δεν είναι απόλυτα πεπεισμένος με το πλάνο του συλλόγου για να δεσμευτεί μαζί του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πέρα από τη διετία για την οποία είχε δώσει τα χέρια με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί το 2022, με το εν λόγω δημοσίευμα να υπογραμμίζει πως μία τέτοια κίνηση βάζει έξτρα πίεση στους ώμους της Παρί από τη στιγμή που ο Εμπαπέ θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Ρεάλ θα επιστρέψει... δριμύτερη με σκοπό την αρπαγή του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ