ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Εμπαπέ χάνει την πρεμιέρα της Ligue 1 λόγω τραυματισμού

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό κόντρα στους Ουράβα Ρεντς | 23 Ιουλίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε φιλικό κόντρα στους Ουράβα Ρεντς | 23 Ιουλίου 2022 @2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ θα παραταχθεί η Παρί στο ματς της πρεμιέρας της φετινής Ligue 1 απέναντι στην Κλερμόν το βράδυ του Σαββάτου, με τον Γάλλο φορ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να μένει εκτός αποστολής.

Μετά από το ματς του Super Cup κόντρα στην Ναντ στο Ισραήλ (θρίαμβος με 4-0 και πρώτος τίτλος της σεζόν για την Παρί), ο Κιλιάν Εμπαπέ θα χάσει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι των πρωταθλητών Γαλλίας, αυτή τη φορά το σαββατιάτικο (6/8, 22:00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) εκτός έδρας κόντρα στην Κλερμόν για την πρεμιέρα της Ligue 1.

Αιτία ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και λίγες ημέρες στον προσαγωγό, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να τον αφήνει αναγκαστικά εκτός αποστολής και την Παρί να γνωστοποιεί πως θα προχωρήσει σε νεότερη ενημέρωση για τον τραυματισμό του την ερχόμενη Δευτέρα, ενόψει του αγώνα με την Μονπελιέ που ακολουθεί για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως ο Εμπαπέ απουσίασε από την αναμέτρηση του Super Cup όντας τιμωρημένος, με την Παρί να υπολογίζει πάντως για τον αγώνα με την Κλερμόν τους Μέσι και Νεϊμάρ και τον Γκαλτιέ να αφήνει εκτός αποστολής τους Ικάρντι, Ντράξλερ, Κουρζαουά, Ραφίνια και Κέρερ. Αντίθετα συμπεριέλαβε σε αυτήν τρία νέα αποκτήματα: τους Βιτίνια, Εκιτικέ και Μουκιέλε.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ