LIGUE 1

Παρί - Μονακό 1-1: Ο Φόλαντ και η ατυχία της έβαλαν φρένο

Ο Κέβιν Φόλαντ της Μονακό πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Κέβιν Φόλαντ της Μονακό πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί είχε τρία δοκάρια, ένα γκολ, ευκαιρίες, όμως περιορίστηκε στο 1-1 με αντίπαλο τη Μονακό σοτ "Παρκ ντε Πρενς" για τη Ligue 1.

Η Παρί ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του ντέρμπι με τη Μονακό για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το 1-1 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, μέχρι το 20' και ένα κενό στην άμυνα των γηπεδούχων φέρει τον Κέβιν Φόλαντ σε θέση τετ α τετ. Ο Γερμανός επιθετικός έκανε κούρσα κουτσαίνοντας, όμως κατάφερε να νικήσει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και να ανοίξει το σκορ.

Από το γκολ και μετά, οι Μονεγάσκοι οπισθοχώρησαν κι έδωσαν μέτρα στην Παρί, η οποία δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί άμεσα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ήρθε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, όταν πρώτα ο Λιονέλ Μέσι και στην επαναφορά ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε με την ίδια προσέγγιση από τους δύο αντιπάλους. Η Παρί είχε την μπάλα στα πόδια της, η Μονακό έψαχνε να χτυπήσει στην κόντρα και παραλίγο να το κάνει όταν ο Ντοναρούμα έκανε άστοχη έξοδο μακριά από την περιοχή του, όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 70ό λεπτό, ο Νεϊμάρ ανατράπηκε στην περιοχή, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Ασράφ Χακιμί να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και ο εκνευρισμός στο φινάλε εμπόδισε την Παρί να διεκδικήσει με αξιώσεις το γκολ της νίκης.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος (87' Μουκιέλ), Κιμπεμπέ, Χακιμί, Σάντσες (63' Ντανίλο), Βεράτι, Μέντες, Μέσι (87' Σαράμπια), Εμπαπέ, Νεϊμάρ

ΜΟΝΑΚΟ: Νίμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μαριπάν, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Καμαρά (74' Ζαν Λούκας), Γκολόβιν (64' Εμπολό), Φοφανά, Φόλαντ (25' Ακλιούς, 64' Μιναμίνο), Μπεν Γεντέρ

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ