ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί μεταγραφές: Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Μουκιέλε

Ο Νόρντι Μουκιέλε με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 7 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νόρντι Μουκιέλε με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 7 Δεκεμβρίου 2021 @2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Νόρντι Μουκιέλε συνιστά την τρίτη καλοκαιρινή προσθήκη για την Παρί, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να κάνουν γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (26/7) πως υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 24χρονο στόπερ.

Μετά από τους Βιτίνια και Εκιτικέ η Παρί ολοκλήρωσε την Τρίτη (26/7) την τρίτη μεταγραφή της αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, με την ομάδα του Στεφάν Γκαλτιέ να έρχεται σε συμφωνία με την Λειψία για τον Νόρντι Μουκιέλε και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του διάρκειας πέντε ετών.

Ο Μουκιέλε έγραψε 146 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτήν (αποκτήθηκε το 2018 από την Μονπελιέ) μετρώντας 10 γκολ και 11 ασίστ ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2021 είναι και διεθνής με την ανδρών της Γαλλίας, κάνοντας το ντεμπούτο του με τους παγκόσμιους πρωταθητές σε ματς κόντρα στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

"Το να παίζεις για την ομάδα της πόλης σου είναι προφανώς ένα όνειρο. Μεγάλωσα στην περιοχή του Παρισιού, στο Μοντρόλ για να είμαι πιο συγκεκριμένος, οπότε το να παίζω για την Παρί είναι τεράστια τιμή για μένα, για τους φίλους μου και για την οικογένειά μου, και είμαι πραγματικά χαρούμενος που δούλεψα τόσο σκληρά για να είμαι εδώ σήμερα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση του deal με τους Παριζιάνους.

Αναμφίβολα, ο Κυπελλούχος Γερμανίας με την Λειψία συνιστά μία σημαντική προσθήκη στην άμυνα για την Παρί, με τον Μουκιέλε να έχει μάλιστα τη δυνατότητα να καλύψει τόσο τη θέση του στόπερ όσο και του δεξιού μπακ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LIGUE 1 ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ