ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί μεταγραφές: Πήρε πίσω τον Σίμονς και σκέφτεται να τον δανείσει

Ο Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Φίλιπς Στάντιον", Αϊντχόφεν | Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022
Ο Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Φίλιπς Στάντιον", Αϊντχόφεν | Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 © 2022/PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Παρί ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς του Τσάβι Σίμονς και τον παίρνει πίσω από την Αϊντχόφεν, αλλά ίσως να μην τον κρατήσει.

Ο Τσάβι Σίμονς τερμάτισε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της φετινής σεζόν στην Eredivisie μαζί με τον Τάσο Δουβίκα, όμως δεν παραμείνει στην Αϊντχόφεν. Η Παρί ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι Ολλανδοί ενημέρωσαν το μεσημέρι της Κυριακής ότι ο 20χρονος επιθετικός αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας για να υπογράψει στους Γάλλους και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τελείωσε η συγκεκριμένη μετακίνηση, που ίσως δεν είναι τελευταία.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας θα ήθελαν τον Σίμονς στο ρόστερ τους εφόσον αποχωρήσει ένας εκ των Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ, με συνέπεια να υπάρξει θέση στην ενδεκάδα. Αυτή εικάζεται ότι ήταν η συμφωνία που έκανε με τον διεθνή Ολλανδό, ο οποίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος για να βρει λεπτά συμμετοχής.

Η ρήτρα επαναγοράς δεν θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν δεν έδινε το "ΟΚ" ο Σίμονς, ο οποίος δεν θα επέστρεφε στο "Παρκ ντε Πρενς" για να είναι αναπληρωματικός. Αν δεν προκύψει κενό στην ενδεκάδα, τότε ο Σίμονς θα παραχωρηθεί δανεικός, με τη Λειψία να προβάλει ως φαβορί, αλλά χωρίς κάποια ρήτρα παραμονής.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ