ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί μεταγραφές: Ισπανική επέλαση στο κέντρο με Σολέρ και Ρουίθ

Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βαλένθια κόντρα στην Ρεάλ | 8 Νοεμβρίου 2020
Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βαλένθια κόντρα στην Ρεάλ | 8 Νοεμβρίου 2020 @2020 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η Παρί είχε κλείσει ήδη τον Φαμπιάν Ρουίθ για τη μεσαία γραμμή όμως την Τρίτη έγινε γνωστό ότι για την ίδια θέση πρόκειται να αποκτήσει και τον Κάρλος Σολέρ.

Οι διαπραγματεύσεις της Παρί με τη Νάπολι για τον Φαμπιάν Ρουίθ είχαν αίσια κατάληξη και η μεταγραφή του είναι θέμα χρόνου. Οι Παριζιάνοι όμως θα πάρουν ακόμα έναν Ισπανό κεντρικό μέσο, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τη Βαλένθια για τον Κάρλος Σολέρ.

Ο τελευταίος θα κοστίσει 18.000.000 ευρώ συν 3.000.000 με τη μορφή μπόνους, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο. Ο 25χρονος διεθνής ανήκει στις "νυχτερίδες" από τα τμήματα υποδομής και έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2017, με συνέπεια οι Ισπανοί να "καρπωθούν" και όλα τα τροφεία.

Από εκεί και πέρα, στο Παρίσι βρίσκονται οι εκπρόσωπο του Ρουίθ για να υπογράψουν τη μετακίνηση που θα κοστίσει 23.000.000. Ο έτερος Ισπανός διεθνής κεντρικός μέσος θα υπογράψει κι αυτός μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ LA LIGA SERIE A LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ