ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί μεταγραφές: Έδωσε τα χέρια με την Λειψία για τον Μουκιέλε

Ο Νόρντι Μουκιέλε με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 7 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νόρντι Μουκιέλε με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 7 Δεκεμβρίου 2021 @2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Παρί αναζητούσε έναν ποιοτικό παίκτη για να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της και τον βρήκε στο πρόσωπο του Νόρντι Μουκιέλε, με την ομάδα του Στεφάν Γκαλτιέ να έρχεται σε οριστική συμφωνία με την Λειψία για την απόκτησή του.

Μετά από τους Βιτίνια και Ούγκο Εκιτικέ η Παρί μετράει αντίστροφα για να ολοκληρώσει την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή της σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτή ακούει στο όνομα Νόρντι Μουκιέλε, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως οι πρωταθλητές Γαλλίας κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με την Λειψία για να κάνουν δικό της τον 24χρονο Γάλλο μπακ, που ετοιμαζόταν να μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τους "ταύρους".

Αυτό μάλιστα το γεγονός, που επέτρεπε στον παίκτη να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του από τον ερχόμενο Ιανουάριο, έκανε τους Γερμανούς να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρησή του, με τους Παριζιάνους να μη χάνουν την ευκαιρία και να "καπαρώνουν" τον Γάλλο στόπερ που καλύπτει και τη θέση του δεξιού μπακ.

Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής του, η Παρί συμφώνησε να δώσει 12.000.000 ευρώ στην Λειψία ως ποσό μεταγραφής, ενώ αν προστεθούν τα μπόνους, τότε το deal ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 16 εκατομμύρια.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΕΙΨΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ