ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Η μαύρη λίστα του Εμπαπέ έχει Ποτσετίνο - Νεϊμαρ και άλλους 12 παίκτες, γράφει η Mundo Deportivo

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ρεμς | 23 Ιανουαρίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ρεμς | 23 Ιανουαρίου 2022 @2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ λύνει και δένει πλέον στην Παρί μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, με την Mundo Deportivo να υποστηρίζει πως ο Γάλλος έχει δώσει λίστα στη διοίκηση με 14 πρόσωπα που δεν επιθυμεί να είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Η Παρί έκανε τιτάνια προσπάθεια για να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει σε αυτήν και να απορρίψει την εξίσου δελεαστική πρόταση της Ρεάλ, με αρκετά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας την ημέρα της συμφωνίας να αναφέρουν πως ένα από τα πράγματα που αποδέχτηκε η διοίκηση των Παριζιάνων είναι να έχει λόγο ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Όχι όμως μόνο για παίκτες που θα έρχονταν αλλά και για άτομα που είναι καλό να... απομακρυνθούν και να μην είναι μέλη των πρωταθλητών Γαλλίας την επόμενη σεζόν, με την Mundo Deportivo να προχωράει μάλιστα ένα βήμα παραπέρα και να κάνει λόγο για ύπαρξη "μαύρης λίστας" που έχει συντάξει ο Εμπαπέ και την έχει θέση υπόψη της διοίκησης.

Σύμφωνα με το καταλανικό μέσο, ο Εμπαπέ έχει μέσα στη μαύρη λίστα του τόσο τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όσο και τον Νεϊμάρ, με τις "κακές γλώσσες" να αναφέρουν ότι οι δυο τους βρίσκονται στα μαχαίρια, ενώ οι άλλοι 12 παίκτες που τη συμπληρώνουν είναι οι: Κέρερ, Ντράξλερ, Περέιρα, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζαουά, Ικάρντι, Σαράμπια, Μπερνάτ, Γκέιγ, Νταγκμπά και Ρίκο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ