ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί, μεταγραφές: Έτοιμος να υπογράψει ως δανεικός στην Γαλατάσαραϊ ο Ικάρντι, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Μάουρο Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι © 2022 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν υπολογίζεται από τον Κριστόφ Γκαλτιέ και είναι έτοιμος να αφήσει την Παρί, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει ως δανεικός στην Γαλατάσαραϊ με οψιόν αγοράς.

Οι μέρες του Μάουρο Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν όχι απλά μοιάζουν να είναι μετρημένες αλλά δεν αποκλείεται η αλλαγή φανέλας για τον Αργεντινό στράικερ να έρθει άμεσα.

Ο άλλοτε αρχηγός της Ίντερ δεν είναι μέσα στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ για τους Παριζιάνους τη φετινής σεζόν και αυτό έχει διαφανεί μέσα από το μηδενικό χρόνο συμμετοχής του στο πρώτα ματς, με την Γαλατάσαραϊ να καραδοκεί στο... παράθυρο για να του δώσει δρόμο (δια)φυγής.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με σημερινά ρεπορτάζ να αποκαλύπτουν πως ο Ικάρντι αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας (5/9) στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (6/9) πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την "Τσιμ Μπομ".

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, τα ρεπορτάζ από την Τουρκία κάνουν λόγο για μεταπήδηση του Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ με τη μορφή δανεισμού, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να διατηρεί οψιόν αγοράς του, ύψους 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ