ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Δεν παίζουν Μέσι - Νεϊμάρ με Κλερμόν, ελπίζει σε ντεμπούτο ο Ντοναρούμα

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγύστου 2021
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παρί κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεστ | 20 Αυγύστου 2021 @2021 DANIEL COLER/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε πως οι Μέσι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Παρέδες θα λείψουν από το ματς πρωταθλήματος με την Κλερμόν ενώ παραδέχτηκε πως δεν έχει αποφασίσει ποιος εκ των Νάβας - Ντοναρούμα θα είναι κάτω από την εστία της Παρί.

Η Παρί έχει ως στόχο το απόγευμα του Σαββάτου (11/9, 18:00, Novasports 2HD) να κάνει το "5 στα 5" και να διατηρήσει το απόλυτο που έχει στη φετινή Ligue 1 ωστόσο θα χρειαστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κλερμόν έχοντας αρκετές ηχηρές απουσίες να διαχειριστεί.

Για την ακρίβεια θα παραταχθεί στο χορτάρι του "Παρκ Ντε Πρενς" χωρίς τους Μέσι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Παρέδες, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (10/9) πως δεν τους υπολογίζει από τη στιγμή που αγωνίστηκαν την Πέμπτη στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής εκπροσωπώντας τις Βραζιλία και Αργεντινή.

"Οι Κιμπεμπέ και Ικάρντι προπονήθηκαν και ελπίζουμε πως θα είναι διαθέσιμοι το Σάββατο. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Εμπαπέ.

Πώς είναι; Είναι ευτυχισμένος. Πρόκετιαι για ένα πολύ ισορροπημένο και συναισθηματικά ήρεμο παιδί. Είναι πολύ καλά", είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν έχει ακόμα κατασταλάξει σε ποιον εκ των Κέιλορ Νάβας ή Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θα δώσει τη φανέλα του βασικού για να υπερασπιστεί την εστία των Παριζιάνων.

"Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το ποιος θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ κόντρα στην Κλερμόν, έχουμε διάφορες λύσεις και ο Ντοναρούμα είνα μία εξ αυτών".

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα ο Νάβας έχει υπερασπιστεί την εστία της Παρί και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Ligue 1 (έχει δεχτεί συνολικά πέντε γκολ, μόνο στο τελευταίο ματς με την Ρεμς κράτησε ανέπαφη την εστία του), με τον Ντοναρούμα να περιμένει την ευκαιρία του από τον Ποτσετίνο για να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ