ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παρεξήγηση με… πασατέμπο

Σε κακό παραλίγο να βγει στον Πικέ η έμπνευση του, να πετάει σποράκια σε οπαδούς. Τα παιδία παίζει (video).

Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ φήμιζεται για την ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει. Μόνο που τούτη τη φορά λίγο έλειψε να του βγει σε κακό!

Ο υψηλόσωμος άσος παρακολούθησε το ματς Κυπέλλου των “μπλαουγκράνα” απέναντι στη Θέουτα (5-1) από την εξέδρα έχοντας στο πλευρό του τον Κάρλες Πουγιόλ.

Σε μία κρίση βαρεμάρας, ο Πικέ αποφάσισε να αστειευθεί πετώντας τα σποράκια του σε ανύποπτους οπαδούς.

Ένας εξ αυτών ζήτησε εξηγήσεις από τον διεθνή στόπερ που τον παρέπεμψε με τη σειρά του στον Πουγιόλ. Ο τελευταίος έκανε συστάσεις στον συμπαίκτη του προκειμένου να μην προκαλεί, όμως δεν εισακούστηκε.

Έτσι προτού “ανάψουν φωτιές” οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν εσπευσμένως. Ο Πικέ όμως την ύστατη στιγμή ζήτησε τα ρέστα από τον οπαδό πετώντας του το σακουλάκι με τον πασατέμπο!

Δείτε το video που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ