Παρέμεινε στην κορυφή η Ηλιούπολη

Αναλλοίωτη παρέμεινε η βαθμολογική κατάσταση στο Νότιο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Οι τρεις διεκδικητές της ανόδου νίκησαν, με την Ηλιούπολη να έχει το πάνω χέρι
Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Ατσαλένιο και η Ρόδος τον Αίαντα Σλαμίνας την 34η αγωνιστική, περιμένοντας “στραβοπάτημα” της Ηλιούπολης, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άγιο Δημήτριο. Η ομάδα του Μπραχαμίου θέλει μόνο νίκη ώστε να έχει ελπίδες παραμονής.
Η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με την Φωστήρα αποδείχτηκε ματς ρουτίνας για την ομάδα του Ευθύμιου Γεωργούλη. Με δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο και υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Ηλιούπολη διατήρησε με σχετική ευκολία τον τίτλο του φαβορί για την πρώτη θέση.
Πιο δύσκολη ήταν η επικράτηση για την Ρόδο κόντρα στον Ατσαλένιο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς.
Και η τρίτη διεκδικήτρια της ανόδου πήρε αυτό που επιζητούσε από την σημερινή αγωνιστική. Η Παναχαϊκή επικράτησε του Αιγάλεω με 2-0 στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” με τους οπαδούς του Αιγάλεω να τραγουδούν παρά τον υποβιβασμό.
Αρνητικό στοιχείο αποτελούν τα επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα Αίας Σαλαμίνας-Άγιος Δημήτριος. Οι φιλοξενούμενοι μετά την σημερινή ήττα κυνηγούν το θαύμα την τελευταία αγωνιστική, ενώ υποβιβάστηκε οριστικά το Κορωπί μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Κορωπί – Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-1
(31′ Σίμπαλιν – 76′ Φουκαράκης)
Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0-2
(25′ Κουτσοσπύρος, 75′ Καμπαγιέρο)
Αγία Παρασκευή – Αστέρας Ρεθύμνου 3-1
(11′ Καρούσης, 29′ Μπεθάνης, 42′ Βατίστας – 81′ Ρηγάκης)
Ατσαλένιος – Ρόδος 0-2
(75′ Ρόμαντσουκ(πεν.), 81΄Τριχιάς)
Βύζας – Κόρινθος 2-1
(27′ Θωμάς, 38′ Πάπερνιακ – 37′ Νικολόπουλος)
Αίας Σαλαμίνας – Άγιος Δημήτριος 2-0
(55′ Δελαπόρτας(πεν.), 90′ Ραπτόπουλος)
Ηλιούπολη – Φωστήρας 2-0
(47′ Τσιαντούλης, 76′ Νικολόπουλος(πεν.)
Χαϊδάρι – Παναργειακός 2-1
(23′ Μίχος(πεν.), 42′ Μπανούσης – 78′ Μιχελής)