ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Παρελθόν και τυπικά Κορακάκης, Ράγιοβιτς

Παρελθόν και τυπικά Κορακάκης, Ράγιοβιτς
κορακακης

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε την λύση των συμβολαίων με τους Γιώργο Κορακάκη και Ζόραν Ράγιοβιτς

Ο Γιώργος Κορακάκης, αφού συμφώνησε με τον Εθνικό πήγε στην Ρόδο και έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Διαγόρας και έτσι θα συνεχίσει για 1,5 χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ του Πειραιά.
" Η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στον σύλλογο και του εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στην καινούργια του ομάδα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Ζόραν Ράγιοβιτς, ο Γιώργος Φοιρός για δικούς του λόγους εισηγήθηκε την λύση του συμβολαίου που μόλις υπέγραψε με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποτελεί παρελθόν και να βρίσκεται κοντά στην Ηλιούπολη.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Διαγόρας είναι πολύ πιθανόν να κινηθεί και για μια ακόμη μεταγραφή στην αγορά του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας άφησε πίσω το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στην Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.

Για το συγκεκριμένο, παιχνίδι ο Γιώργος Φοιρός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τάσο Τριανταφύλλου ο οποίος αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Κωνσταντινίδης που υπέστη θλάση στον δικέφαλο.








TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ