ΑΡΗΣ

Παρελθόν και ο Ντελόρτε!

Παρελθόν και ο Ντελόρτε!
Ντελόρτε

Μετά τον Μάρκο Αουρέλιο, παρελθόν αποτελεί για τον Άρη, ο Αλεχάντρο Ντελόρτε, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε την Δευτέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "H ΠΑΕ Αρης έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Ντελόρτε. Κάτω από τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί, ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε δυστυχώς να προσφέρει στην ομάδα όσα ήθελε και μπορούσε. Η ΠΑΕ Αρης του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αλλωστε θα είναι πάντα μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας".

Όπως γίνεται κατανοητό μετά τις σημερινές εξελίξεις στο ρόστερ της ομάδας του Άρη δημιουργούνται θέσεις ξένων τις οποίες καταλάμβαναν τόσο ο Μάρκο Αουρέλιο όσο και ο Ντελόρτε. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης ποδοσφαιριστών και εκτός Ευρώπης ή γενικότερα μη κοινοτικών για την ενίσχυση της ομάδας.

Στα αγωνιστικά ο Κίκε Ερνάντεθ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μέχρι και την Παρασκευή (26/12) όταν και θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία εν όψει του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League αλλά και του παιχνιδιού για το Κύπελλο hellas online με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη μπορεί χθες στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 0-0 στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό να μην θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στάθηκε ωστόσο στην εμφάνιση της ομάδας του. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως δεν ήταν η αναμενόμενη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Φρανθίθκο Χαβίτο τονίζοντας πως: " Ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Μας πίεσε παίζοντας σκληρά με την δική μας εικόνα να ήταν μέτρια. Το παιχνίδι όμως αυτό τελείωσε. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει".

Ο Ισπανός στάθηκε και στις υποδείξεις του διαιτητή Κουκουλάκη λέγοντας πως: " Αν και ο Πανθρακικός μας έπαιξε αντιαθλητικά ο διαιτητής θεωρώ ότι δεν έβγαλε πολλές κίτρινες κάρτες", κι όσο για την συνέχεια με αφορμή την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου ο Χαβίτο δήλωσε: " Το λιγότερο που θέλουμε να πετύχουμε είναι η έξοδός στο Κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει δεν θα πούμε όχι. Στον Α΄ γύρο πληρώσαμε το άσχημο μας ξεκίνημα και πλέον στον Β΄ γύρο θα κοιτάξουμε να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ