ΠΑΟΚ

Παράθυρο για ανοιχτή Τούμπα

Τούμπα INTIME SPORTS

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την παρουσία κόσμου ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Νέο ενδιαφέρον αποκτά ο επαναληπτικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 2/2/2011.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πιθανό να αγωνιστεί με την παρουσία του κόσμου του, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση των επεισοδίων στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως τελικά η υπόθεση πήρε παράταση για την ερχόμενη Τρίτη.

Την άλλη εβδομάδα ωστόσο είναι προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις των δικηγόρων, κάτι που αν συμβεί τότε η υπόθεση ίσως πάρει και νέα αναβολή. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν θα δικαστεί και έτσι θα έχει κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ