ATHENS KALLITHEA

Παραιτήθηκε ο προπονητής της Καλλιθέας Γιώργος Κορακάκης

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιώργος Κορακάκης, παραιτήθηκε μετά το 3-4 από τον Απόλλωνα Λάρισας, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με την Καλλιθέα τη Μεγάλη Τετάρτη προκάλεσε μεγάλο ντόρο, μετά τη δήλωση του γενικού αρχηγού της αθηναϊκής ομάδας, Νίκου Γιαννόπουλου, ότι η αντίπαλη ομάδα άφησε την Καλλιθέα να προηγηθεί στο πρώτο μέρος.

Μετά την ήττα (3-4) στο Αλκαζάρ, ο τεχνικός της Καλλιθέας δήλωσε ότι αποχωρεί. "Δεν θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο πρέπει να πω πως αυτοκτονήσαμε. Θέλω να σας πω πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Καλλιθέας. Κάναμε μία προσπάθεια από τον Ιανουάριο που ανέλαβα και ξέροντας τις συνθήκες και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όπως σε πολλές ομάδες της Football League.

Αυτή τη στιγμή, όμως αισθάνομαι πως δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω". Τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου βρέθηκε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από βδομάδα θα πορευτούν με νέο προπονητή. Επαφή έχει γίνει με τον Νίκο Παντέλη.

Η αναμέτρηση που έγινε στο Αλκαζάρ σήκωσε μεγάλη κουβέντα. Δίχως αμφιβολία, οι καταγγελίες του κυρίου Γιαννόπουλου είναι σοκαριστικές και καταδεικνύουν τον "σκοτεινό κόσμο" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει γίνει έρμαιο τέτοιων τακτικών από ανθρώπους που δεν αγαπούν το άθλημα, αλλά προσπαθούν μέσω αυτού να επωφεληθούν με απώτερο σκοπό το οικονομικό κέρδος.

Απ' την πλευρά του, το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως υπήρξε όντως αυξημένο ποντάρισμα στον άσο, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 3-1 στο ημίχρονο. Σίγουρα, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά στην Ελλάδα είναι λογικό, λόγω όσων έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, να είμαστε κάτι παραπάνω από καχύποπτοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελά λεφτά στον άσο του αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Καλλιθέας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ