Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Άδανα Ντεμίρσπορ, αιτία το πέναλτι υπέρ της Γαλατάσαραϊ στο μεταξύ τους παιχνίδι

Αδάνα Ντεμίρσπορ
Print Screen
Αφότου η Αδάνα Ντεμίρσπορ αποχώρησε από το γήπεδο μετά από πέναλτι υπέρ τη Γαλατάσαραϊ, ο πρόεδρός της πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση στο πρωτάθλημα έχει φθάσει σε αδιέξοδο.
Η Άδανα Ντεμίρσπορ εγκατάλειψε τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ μετά την καταλόγηση ενός ανύπαρκτου πέναλτι στον Μέρτενς στο πρώτο ημίχρονο.
Αφότου καταλάγιασε ο καπνός, ο πρόεδρος της ουραγού, Μπεντιρχάν Ντουράκ, γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του, ισχυριζόμενος πως η κατάσταση στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει φτάσει στο αδιέξοδο, αφού οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες έχουν πέσει σε τέλμα.
Η δήλωση του προέδρου:
“Δυστυχώς, βλέπω ότι έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο. Για το καλό του συλλόγου μου, της οικογένειάς μου, των αγαπημένων μου και της υγείας μου, ανακοινώνω την παραίτησή μου από την προεδρία”.
Παρακάτω η επίμαχη φάση: