ΙΤΑΛΙΑ

Παραδοχή από τον ατζέντη του Φατζόλι: "Είναι εθισμένος στον τζόγο, προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε"

Ο Νικολό Φατζόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μόντσα | 31 Ιουλίου 2021
Ο Νικολό Φατζόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μόντσα | 31 Ιουλίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Τον εθισμό του πελάτη του παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό μέσο ο ατζέντης του Φατζόλι, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να μη γνωρίζει τι συνέβαινε με τον μέσο της Γιουβέντους.

Αντικρουόμενες σε σχέση με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Φατζόλι, ήταν όσα αποκάλυψε στην ιταλική εφημερίδα Repubblica ο ατζέντης του Ιταλού μέσου, Μάρκο Τζορντάνο.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη της Γιουβέντους, ο οποίος κατηγορήθηκε για αμέλεια προς το πρόσωπο του πελάτη του, απάντησε μέσα από το ιταλικό μέσο, τόσο στον πατέρα του ποδοσφαιριστή, όσο και στην εν γένει κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

"Ο πατέρας του Φατζόλι είπε ότι κανείς δεν γνώριζε τον εθισμό του στον τζόγο και κατηγόρησε αυτούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του παίκτη", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια υπεραμύνθηκε του μανατζερικού γραφείου που διευθύνει, καθώς αποκάλυψε ότι όταν ανέλαβε τα δικαιώματα εκπροσώπησης του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2023, "ο πελάτης μας είχε ήδη προβλήματα".

Το γραφείο που εκπροσωπεί έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι οι: Γκρίλις, Καμαβινγκά, Σκαμάκα, Καλούλου, Λόφτους-Τσικ και Ινσίνιε, ενώ έχει "συνεχής, στενή και προσωπική, σχέση με τους πελάτες του", τόνισε ο Μάρκο Τζορντάνο.

Κλείνοντας, μίλησε και για τον εθισμό του Φατζόλι στον τζόγο, λέγοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε όταν δεν ήταν ατζέντης του Ιταλού, "παρόλα αυτά, αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε μόνο του. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και πρέπει να πω ότι συμπεριφέρεται υποδειγματικά από τότε που υπέγραψε μαζί μας".

Θυμίζουμε ότι ο Φατζόλι συνεργάζεται με την εισαγγελία του Τορίνου και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί να κυμαίνεται μεταξύ αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους 10 με 18 μηνών.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ