CHAMPIONS LEAGUE

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα ο Μπλαν

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα ο Μπλαν

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο προπονητής της Παρί Λοράν Μπλαν, για την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Η ήττα της Παρί με 3-1 στην έδρα της από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες πρόκρισης της γαλλικής ομάδας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λοράν Μπλαν, στις δηλώσεις του μετά το ματς, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα και τον τρόπο παιχνιδιού της.

" Ήταν μία δύσκολη βραδιά για μας. Αν το στυλ μιας ομάδας είναι να έχει την κατοχή της μπάλας και δεν την έχει τότε υποφέρει. Επιπροσθέτως, δεν είχαμε σημαντικούς παίκτες στην διάθεση μας λόγω τραυματισμών. Ωστόσο, όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από εμάς, είχε την κατοχή της μπάλας και η εξέλιξη του αγώνα αποτυπώνεται στο σκορ. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε το στυλ ποδοσφαίρου που αγαπώ. Έχε την μπάλα στα πόδια σου και άσε τον αντίπαλο να τρέχει. Μας ανάγκασαν να αμυνθούμε πολύ πίσω.

Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι γιατί πίστευαν ότι μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Στον επαναληπτικό η Παρί θα είναι μία άλλη ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ