ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάπου Γκόμες: "Ήμουν κοντά στην Ίντερ όταν είχε προπονητή τον Στραματσόνι"

Sevilla's Papu Gomez in action during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Betis at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, March 14, 2021. (AP Photo/Mateo Villalba)
Ο Πάπου Γκόμες με τη φανέλα της Σεβίλλης σε ματς της La Liga @2023 AP IMAGES/MATEO VILLALBA

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής, Πάπου Γκόμες, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε φτάσει μία ανάσα από την Ίντερ, όταν βρισκόταν στον πάγκο των νερατζούρι ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι και το πλέον ειδυλλιακό για τον Πάπου Γκόμες, με τον 35χρονο Αργεντινό επιθετικό να μαθαίνει πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία μετά από έλεγχο ντόπινγκ που είχε υποβληθεί τον Νοέμβριο και να αναμένει την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωμένος να απέχει από το ποδόσφαιρο και αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Cronache di Spogliatoio" αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο, μεταξύ των οποίων και το φλερτ του με την Ίντερ.

"Είχα σχεδόν υπογράψει στην Ίντερ όταν ήταν προπονητής της ο Στραματσόνι αλλά τον απέλυσαν. Όταν ήμουν στην Αταλάντα, για τρεις σερί μεταγραφικές περιόδους είχαν επικοινωνήσει αρκετές ομάδες μαζί μου.

Κυρίως η Λάτσιο", τόνισε χαρακτηριστικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την αλμπισελέστε στα γήπεδα του Κατάρ, για να πλέξει συνάμα το εγκώμιο του Αντριάνο Γκαλιάνι:

"Είναι εντυπωσιακός. Εξακολουθεί να πηγαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια, κάθε ημέρα είναι στο γήπεδο. Όταν η Μόντσα ήταν στην Serie C, μου έλεγε "Όταν θα φύγεις από την Αταλάντα" θα έρθεις εδώ στην Μόντσα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ