ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ τόνισε πως στη συνολική εικόνα του παιχνιδιού οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε πως το πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί για τη νίκη, ενώ υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:

Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν πολύ σημαντικό. Όπως είχαμε πει μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και θα έπρεπε να εμφανιστούμε στη συνέχεια καλύτεροι. Σήμερα αυτό που μας είπε ο προπονητής ήταν ότι κοιτάμε τη νίκη. Πάνω απ’ όλα να παίξουμε για να κερδίσουμε".

Για την πίεση: "Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί, θα μπορούσαμε κι άλλα τέρματα να πετύχουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Σαν συνολική εικόνα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήμασταν καλύτεροι".

Για το δεύτερο ημίχρονο: "Ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο γιατί δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμάς μας βγήκε και λίγο περισσότερο η κούραση, γιατί το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν πιο δύσκολο. Μας βγήκε η κούραση. Τέλος καλό, όλα καλά. Συνεχίζουμε με βελτίωση".

Για το αν είναι η καλύτερη του περίοδος: "Μπορώ να πω ότι μόλις ήρθα στον Ολυμπιακό είχα μεγάλη αποχή και αυτό μου στοίχισε. Σε μία τέτοια ηλικία όταν δεν παίζεις, θέλεις χρόνο να βρεις τη φόρμα σου. Η προετοιμασία ξεκίνησε καλά, είχαμε κάποια θεματάκια, είχαμε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλω εγώ. Θέλω να βελτιωθώ και να βελτιώσω κι άλλο την άμυνα του Ολυμπιακού".

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου: "Όταν ο αντίπαλος προπονητής παραδέχεται ότι ήμασταν καλύτεροι, αυτό είναι σημαντικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή για να κερδίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ