ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος για Μανωλά: "Πρώτα το ματς με τη Σλόβαν και βλέπουμε"

Οι Μανωλάς - Παπασταθόπουλος από παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας
Οι Μανωλάς - Παπασταθόπουλος από παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας IN TIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μαζί με τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λίγες ώρες πριν το ματς της Πέμπτης (19/8) του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν μίλησε στην κάμερα της NOVA απαντώντας σε ερωτήσεις για το παιχνίδι του Europa League.

Ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού όμως ερωτήθηκε και για το όνομα του Κώστα Μανωλά και το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί στους "ερυθρόλευκους" με τον ίδιο να τονίζει πως ξέρει αρκετά καλά τον Μανωλά καθώς έχουν παίξει μαζί στην Εθνική Ελλάδας αλλά σημείωσε πως είναι κάτι που δεν έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που προέχει το παιχνίδι με τη Σλόβαν.

Χαρακτηριστικά στην ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο να συνθέσουν με τον Μανωλά το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού απάντησε:

"Τον Κώστα τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Είναι κάτι το οποίο δεν αγγίζει αυτή τη στιγμή το μυαλό μου. Γιατί αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε έναν τελικό. Τον ξέρω καλά. Παίζαμε μαζί στην Εθνική ομάδα. Ο Κώστας ξέρει πολύ καλά τον Ολυμπιακό, πολύ καλύτερα από εμένα. Πρώτα το παιχνίδι και μετά θα δούμε τι θα ακολουθήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ