ΑΡΣΕΝΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Έδωσα τα πάντα στην Άρσεναλ, ήταν τιμή μου"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Άρσεναλ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ύστερα από 2,5 χρόνο παρουσίας.

Παρελθόν από την Άρσεναλ αποτελεί ύστερα από 2,5 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα τη φετινή σεζόν και αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας τους, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Πλέον, ο 32χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ομάδες όπως η Τζένοα, η Μπέτις, αλλά κι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από την πλευρά του, ο Παπασταθόπουλος, με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτησε τους "κανονιέρηδες", χαρακτηρίζοντας την περίοδο στους Λονδρέζους ως μία απ' τις ομορφότερες της καριέρας του.

"Μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της καριέρας μου ολοκληρώθηκε σήμερα. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Άρσεναλ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες, το staff και τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Έδωσα τα πάντα στην Άρσεναλ και η Άρσεναλ μού προσέφερε πολλά. Εύχομαι τα καλύτερα, με υγεία και επιτυχία πάντα. Σας ευχαριστώ", αναφέρει το μήνυμα του Sokratis.

Photo Credits: 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ