ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Δεν θέλω να μας ξεγράψει κανείς, γιατί στο τέλος θα είμαστε εκεί"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι κοντά στην κορυφή στο τέλος για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος θα είναι εκεί για να διεκδικήσει τον τίτλο, παρά τη διαφορά που έχει από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, είχε και η ΑΕΚ ευκαιρίες καλές. Όταν ήταν το παιχνίδι με το μέρος μας δεν βρήκαμε δίχτυα και διαμορφώθηκε το 0-0.".

Για το πώς σχεδιάσαν το παιχνίδι: "Χτίσαμε ένα πλάνο με τον προπονητή μας μετά τη Λιβαδειά και προσπαθήσαμε να το διαμορφώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα και αν μια ομάδα άξιζε το παιχνίδι σε εκείνο το μέρος ήμασταν εμείς. Ευελπιστώ ότι μετά τη διακοπή και αφού δουλέψουμε καλά θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλύτερο".

Για το αν υπάρχει ανησυχία για τη διαφορά: "Δεν ανησυχώ για κάτι. Ήδη βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής. Μας έχει βοηθήσει στο να βρούμε ένα πλάνο για να παίζουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Θα είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα ήταν μία ατμόσφαιρα champions League, ελπίζω να δούμε αντίστοιχη ατμόσφαιρα και στην OPAP Arena. Βλέπεις τη βαθμολογία και λες δε γίνεται να έχουμε τέτοιο κόσμο".

Για τον τραυματισμό του: "Έχουμε τον χρόνο της διακοπής. Θα πάρει κάποιες μέρες θα δούμε πόσες.Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Θα βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα για όλους τους στόχους. Μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά δεν θέλω κανείς να μας ξεγράψει γιατί στο τέλος θα είμαστε εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ