ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον Αρτέτα"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο "Football.london" ενόψει της μονομαχίας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά και στο αν έχει την ανάγκη να αποδείξει την αξία του στον πρώην τεχνικό του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο της συνάντησης μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ, για τη φάση των "16" του Europa League, καθώς μετακίνηθηκε στο πρόσφατο μεταγραφικό παζάρι από τους "Gunners" στους "Ερυθρόλευκους". Ο Έλληνας διεθνής καλείται να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, ενώ αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μεσσήνιος στόπερ ανέφερε για το παιχνίδι μεταξύ άλλων: "Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι".

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:" Όλα πάνε καλά. Βρήκα τα πάντα βολικά, και ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα να ενσωματωθώ. Αποφάσισα να παώ στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ότι με ήθελαν ως ηγέτη της ομάδας. Έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εκεί υπάρχει η δύνατοτητα να κατακτήσω τίτλους".

Για το αν το βλέπει ως ευκαιρία να αποδείξει στον Αρτέτα ότι έκανε λάθος στην μεταχείρισή του: "Όχι, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι. Έχω δείξει σε όλους στην καριέρα μου τι μπορώ να κάνω".

"Δούλεψα με κάποιους από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και έπαιζα τακτικά, δεν έχω να αποδείξω κάτι στον Αρτέτα ή σε κάποιον άλλο. Ήταν απόφασή του και της ομάδας και την αποδέχτηκα".

Για το αν μίλησε με τον Μαρτίνς για την πρώην ομάδα του: "Δεν μιλήσαμε πολύ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, που ξέρουν να αναλύσουν πόσο καλή είναι η Άρσεναλ, και γνωρίζουν τα προτερήματα και τα μεινοκεκτήματά τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ