ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Παπασπύρου: "Κίνητρο για διάκριση ο αγώνας με την ΑΕΚ"

Παπασπύρου: "Κίνητρο για διάκριση ο αγώνας με την ΑΕΚ"
J.MITSOPOULOS 6977224733

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπασπύρου μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στην σημασία του αγώνα, τι περιμένει από τους παίκτες του και πως πιστεύει ότι θα εμφανιστεί η ΑΕΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ως ιδιαίτερη στιγμή στην προπονητική του καριέρα χαρακτηρίζει το ματς με την ΑΕΚ ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπασπύρου.

Μιλώντας στο Sport24.gr τόνισε ότι θα προσπαθήσει να αναδείξει τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας του απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ.

Επισήμανε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει περισσότερα ως ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν φτάνει μόνο το όνομα για να ανέβει κατηγορία.

Μίλησε επίσης, για τους στόχους του Ηλυσιακού, το πρωτάθλημα και τι σημαίνει για την προπονητική του καριέρα ο αγώνας απέναντι στην Ένωση. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Πως προετοίμασες την ομάδα σου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

" Eίναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και ο αντίπαλος μας δίνει επιπλέον κίνητρο να διακριθούμε όπως επίσης και το γεγονός ότι θα παίξουμε στο πιο μεγάλο γήπεδο που υπάρχει στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και θα δούμε την Κυριακή (13/10) τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στην ΑΕΚ".

Ποια είναι η γνώμη σου για την ΑΕΚ;

" Την ΑΕΚ την έχω δει σε δύο παιχνίδια και περίμενα ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες υψηλής ποιότητας με παραστάσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θεωρούσαν ότι με την φανέλα και το όνομα θα έπαιρναν τα ματς αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο και όλα κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιθανόν να έχουν δει την κατηγορία αφ' υψηλού ότι θα κερδίζουν με μία προσωπική ενέργεια ενός παίκτη ή μία στημένη φάση.

Έρχεται από την ισοπαλία με τον ΑΟ Περιστερίου και αν κάνει κακή εμφάνιση θα υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Κακά τα ψέματα υπάρχουν δουλεμένες ομάδες στην Γ' Εθνική.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διακρίνεται στον αμυντικό τομέα και στο πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν στην άμυνα και αν δεν προσπαθήσεις και δεν δώσεις το 100% μπορεί να έρθει και το άτυχο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλο όνομα, σπουδαία ιστορία και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στην πορεία πιστεύω θα βρει τον δρόμο της".

Tι ζήτησες από τους παίκτες σου;

" Καταρχήν τους είπα ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα παιδαριώδη λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και να το απολαύσουμε γιατί είναι ένα παιχνίδι που πολλοί παίκτες του Ηλυσιακού δεν το είχαν φανταστεί ούτε στα όνειρα τους.

Υπάρχουν νεαροί παίκτες που θέλουν να διακριθούν και μια καλή εμφάνιση μπροστά σε κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο είναι πρόκληση. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να δούνε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο".

Πίστεύεις ότι οι παίκτες σου θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα;

" Σίγουρα στα πρώτα λεπτά του αγώνα θα υπάρχει κάποια διστακτικότητα λόγω του κόσμου αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα το δουν σαν διασκέδαση και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Θα μας βοηθήσει και παρουσία των φιλάθλων μας που ακούω ότι θα είναι σημαντική".

Πόσο σημαντικός είναι για σένα ο αγώνας;

" Είναι πολύ σημαντικός. Δεν φανταζόμουν στα πέντε χρόνια της προπονητικής μου καριέρας ότι θα έφθανα σε ένα σημείο το 2013 να παίξω αντίπαλος με την ΑΕΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και το βλέπω σαν μία πρόκληση ώστε μπροστά σε τόσο κόσμο και σε ένα μεγάλο γήπεδο να φανεί η ομάδα και η δουλειά μου κάτι που αποτελεί μεγάλο αβαντάζ για εμένα".

Ποιος είναι ο στόχος του Ηλυσιακού;

" Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να έρθουν και τα αποτελέσματα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών μου αν και είχα την ατυχία να τραυματιστεί ο αρχηγός μας ο Σταύρος Αμανατίδης, παρότι θα βρίσκεται στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθεί αύριο.

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι αλλά πιστεύω μέσα από την δουλειά θα το λύσουμε κι' αυτό. Εχουμε πολλά νέα και άπειρα παιδιά που μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα γίνονται καλύτεροι. Με τον Ερμή Ζωνιανών δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά με τον ΠΑΟ Κρουσώνα πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε παράπονα και από την διαιτησία".

Ποια είναι η γνώμη σου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

" Eίναι ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες και δυνατές και πιστεύω ότι κάθε Κυριακή θα έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές στα αποτελέσματα και στην βαθμολογία. Δεν αποτελεί ατυχία για μας ότι η ΑΕΚ βρέθηκε στον όμιλο μας αφού στόχος μας είναι όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια και αν πάρουμε δύο-τρία καλά αποτελέσματα εκτός έδρας θα σωθούμε".

Τον αγώνα του Ηλυσιακού με την ΑΕΚ από τον υπολογιστή σας θα τον παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ