THE SHOW MUST GO ON LIVE

Παπανικολάου στο Show Must Go On: "Οι Πολωνοί ξαφνιάστηκαν από τη μεταγραφή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ"

Παπανικολάου στο Show Must Go On: "Οι Πολωνοί ξαφνιάστηκαν από τη μεταγραφή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ"
24 MEDIA

Ο Γιάννης Παπανικολάου της Ράκοβ μίλησε στο Show Must Go On και έκανε την σύγκριση του ελληνικού με το πολωνικό πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ που προκάλεσε έκπληξη.

Καλεσμένος στην εκπομπή Show Must Go On της Τετάρτης (23/3) και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Ηλία Καλλονά ήταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Ράκοβ, Γιάννης Παπανικολάου. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος έκανε την σύγκριση του πολωνικού με του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε στον ρυθμό και την ένταση του πρωταθλήματος που αγωνίζεται.

"Το ευχαριστιέμαι πολύ, είναι ένα γρήγορο ποδόσφαιρο. Επειδή βλέπω και ελληνικό ποδόσφαιρο και πολωνικό πρωτάθλημα, παρότι έχω φίλους στην Ελλάδα και θα έπρεπε να το ευχαριστιέμαι περισσότερο, δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω. Όχι γιατί δεν υπάρχει ικανότητα, αλλά γιατί ο ρυθμός είναι αργός, πολλά φάουλ.

Τον τηλεθεατή δεν θα τον κρατήσει εύκολα, αν δεν είναι ντέρμπι. Στην Πολωνία μπορεί να υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να μην έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία, αλλά θα κάτσεις να το χαζέψεις, θα δεις αντεπιθέσεις, ντρίμπλες. Στην Ελλάδα αυτά θα τα δεις από παίκτες με ικανότητα να τα κάνουν αυτά και σε κλειστούς χώρους. Είναι ένα πρωτάθλημα πιο θεαματικό. Έχει μεγάλη ένταση" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον μίλησε για την καθιέρωση του στην Ράκοβ και την Εθνική, για τον Λεβαντόβσκι, όπως και για την αντίδραση των Πολωνών στη μεταγραφή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ