ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Αποχωρώ από τη Λαμία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, την οποία όμως "δεν κλείνω, δεν την πετάω, όπως θα μπορούσα να κάνω". (VIDEO)

Μετά το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (2/8) στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ο ιδιοκτήτης της Πανουργιάς Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Σας ανακοινώνω ότι για λόγους σοβαρούς η αποχώρησή μου είναι γεγονός. Από σήμερα θα ασχολούμαι όσο λιγότερα. Δεν πετάω την ομάδα, δεν την κλείνω, παρότι θα μπορούσα να το κάνω. Αποχωρώ διοικητικά, δεν μπορώ και υπάρχουν λόγοι που μου απαγορεύουν να βρίσκομαι σε εντάσεις. Λόγοι επαγγελματικοί γιατί δεν ξέρω πόσο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και πόσο στο εξωτερικό. Τώρα που φεύγω, θα είναι το καλύτερο δώρο για εμένα να βλέπω 5.000 άτομα, να είναι το γήπεδο γεμάτο και να δούμε ποιος έχει μεγαλύτερη ομάδα κ. Κούγια, η Λαμία ή η ΑΕΛ.

Μέχρι 1/1/2020 δεν θέλω να έχω τις μετοχές. Δεν μπορεί όμως αυτό να γίνει σε μία μέρα. Τη μία χρονιά πήραμε 1.224.000 ευρώ από τη NOVA και πέρυσι 1.400.000 από την ΕΡΤ και όχι 2 εκατ. ευρώ κ. Κούγια. Είχα δεχτεί πρόταση με καλά χρήματα για να πάρει άλλη ομάδα από άλλη πόλη το ΑΦΜ, αλλά δεν το συζήτησα καν. Όσα λεφτά έχω χαλάσει εγώ στη Λαμία, δεν μπορώ να τα πάρω πίσω. ΤΟ ΑΦΜ της Λαμίας το δημιούργησα εγώ εδώ στη Λαμία και αν σβήσει, θα σβήσει εδώ. Μακάρι να σβήσει ποτέ. Φεύγω με ήσυχη τη συνείδησή μου".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ