ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Αληθινή αγάπη και πραγματική στήριξη στην ομάδα"

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΟΦΗ
Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ευχαρίστησε άπαντες που βρέθηκαν στην υποδοχή της ομάδας και έκανε λόγο για αληθινή αγάπη και πραγματική στήριξη στο σύλλογο.

Η Λαμία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρέμεινε στην Stoiximan Super League με τον Τόσιτς με τη γκολάρα του να κρατάει την ομάδα της Φθιώτιδας στην κατηγορία.

Κατά την επιστροφή της ομάδας στη Λαμία έγινε πανικός από τους φίλους του συλλόγου που υποδέχτηκαν την αποστολή και αποθέωσαν παίκτες και Λεωνίδα Βόκολο.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη στην ομάδα και την οικογένεια όπως χαρακτήρισε τη Λαμία:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Λαμίας για αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή! Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στην αληθινή αγάπη και την πραγματική στήριξη όλων όσων βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ κοντά στην ομάδα που για ακόμη μια φορά μας χάρισε υπέροχες στιγμές!

Σας ευχαριστώ προσωπικά την καθεμία και τον καθένα. Ζήτω συγγνώμη σε όσες κλήσεις ή μηνύματα δεν έχω ακόμη απαντήσει αλλά η χθεσινή βραδιά ήταν από τις πιο έντονες που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα!

Ήταν μια δύσκολη πορεία η φετινή που με σκληρή δουλειά και με υπομονή φθάσαμε στο στόχο μας!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μαζί με μένα, τους παίκτες και όλους στο προπονητικό team & στη διοίκηση δεν σταματήσατε να πιστεύετε σε αυτό που ανέκαθεν αποκαλώ 'οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964".


TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ