Παπαδόπουλος: “Δίκαιη η ισοπαλία, δείξαμε ότι έχουμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος τονίζοντας ότι δείχνουν νοοτροπία μεγάλης ομάδας.
Ο Λεβαδειακός έφυγε όρθιος από τη Λεωφόρο με τον Βέρμπιτς να πληγώνει τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, ιδίως στο δεύτερο μέρος, λέγοντας ότι έριξε νοοτροπία μεγάλης ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Γι αυτό γίνονται οι αλλαγές. Μερικές φορές κάνεις τις αλλαγές και πάνε καλά οι παίκτες. Εξαρτάται από τους ίδιους. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα παρότι δεν πήγαμε καλά. Δώσαμε αρκετούς χώρους σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.
Στο δεύτερο μέρος το διορθώσαμε, κλείσαμε τους διαδρόμους. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι. Δίκαια πήραμε βαθμό. Δεχθήκαμε γκολ και αντιδράσαμε, αυτό δείχνει νοοτροπία μεγάλης ομάδας.
Για το αν ήταν πιο σημαντική η αντίδραση σε αυτό το ματς επειδή ήταν πιο δύσκολο: “Όλα είναι δύσκολα. Και το ματς με την Κηφισιά αλλά και σήμερα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα δείξαμε την εικόνα που θέλαμε από την ομάδα μας“.