ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Κωνσταντέλια η αποστολή του για τον ΟΦΗ

EUROKINISSI

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες οι δύο Ιταλοί και ο Κάμαρα.

Απρόοπτο με τον Γιάννη Κωνσταντέλια σημειώθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής – τότε με ενοχλήσεις στη μέση- με τον Ατρόμητο.

Στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μαντί Καμαρά στην αποστολή, αλλά και η συμμετοχή των Αλεσάντρο Μπιάνκο και Αλεσάντρο Βολιάκο.

Αντίθετα, εκτός έμεινε και ο τραυματίας Κίριλ Νεσπότοβ.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει: “Η τελευταία προπόνηση, όπως άλλωστε συνηθίζεται, ήταν αφιερωμένη στην τακτική προετοιμασία του επικείμενου αγώνα, ενώ οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης. Αυτοί είναι κι οι δύο παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου“.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Παβλένκα, Γκουγκεσασβίλι, Τσιφτσής, Σάστρε, Κένι, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τέιλορ, Θυμιάνης, Μεϊτε, Οζντόεφ, Καμαρά, Μπιάνκο, Ιβανούσετς, Πέλκας, Τάισον, Μπέρδος, Α.Ζίβκοβιτς,  Χατσίδης, Τσάλοφ, Γιακουμάκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ