ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιακουμάκη, Πέλκα, Μιχαηλίδη και Σάστρε στη Βουλγαρία

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία το απόγευμα της Τετάρτης (10/12) ενόψει του αγώνα κόντρα στη Λουντογκόρετς (11/12), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Γιακουμάκη, Πέλκα, Μιχαηλίδη και Σάστρε.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λουντογκόρετς (11/12) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League και η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τετάρτης (10/12) με προορισμό τη Βουλγαρία.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Γιακουμάκης, Πέλκας, Μιχαηλίδης και Σάστρε, οι οποίοι έμειναν και εκτός αποστολής.
Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τη 20:00 στη Λουντογκόρετς Αρένα κι εκτός από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, θα μιλήσει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ .