ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Vs Δώνης... σημειώσατε αναβολή

ΠΑΟΚ Vs Δώνης... σημειώσατε αναβολή

Ο... δεύτερος γύρος της αντιπαράθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Έλληνα τεχνικού άρχισε με διαφωνίες για την σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων.

Η προσφυγή του επίσημου ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια έφερε και πάλι την υπόθεση Δώνη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ωστόσο, την Τρίτη που είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί εκ νέου, οδηγήθηκε σε αναβολή μετά από το αίτημα της "ασπρόμαυρης"¨ΠΑΕ για αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής.

Η πλευρά του "Δικεφάλου"... πάτησε ακριβώς στην απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων που δεν είχαν κρίνει την ουσία της υπόθεσης, αλλά το γεγονός ότι ήταν εκτός κανονισμού η σύνθεση της Εφέσεων που την είχε δικάσει.

Ο ΠΑΟΚ απαίτησε, λοιπόν, να υπάρξει συμπλήρωση της Επιτροπής με νέα μέλη όπως έχουν οριστεί. Από την άλλη πλευρά, οι νομικοί του Έλληνα τεχνικού ήταν θετικοί (όπως αναμενόταν και ήταν λογικό) να γίνει κανονικά σήμερα η εκδίκαση.

Τελικά, η Επιτροπή ανέβαλε την εξέταση της υπόθεσης γιατί πρέπει να ρωτηθεί η διοίκηση της Ομοσπονδίας ποια από τις λίστες μελών που έχει στα χέρια της ισχύει.

Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί στις 7 Απρίλη, όταν και θα υπάρξει συνέχεια στο σίριαλ. Θυμίζουμε ότι αρχικά, η Επιτροπή Εφέσεων (όταν τον Ιούλιο του 2013 είχε εκδικάσει την υπόθεση επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση για καταβολή αποζημίωσης 800.000 ευρώ στον Γιώργο Δώνη και του συνεργάτες του από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του είχαν καταβληθεί χρήματα προκειμένου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ