STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-1: Φιλική τριάρα με δοκιμές από τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-1: Φιλική τριάρα με δοκιμές από τον Λουτσέσκου
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα με τον Λουτσέσκου να κάνει αρκετές δοκιμές.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και στο κομμάτι της τακτικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0. Όλη η υπόλοιπη δράση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέσλον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0. Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Α Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας.

Β Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ