SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1: Έμειναν στην ισοπαλία

Ο Φελίπε Σοάρες στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός | 24 Μαρτίου 2022
Ο Φελίπε Σοάρες στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός | 24 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τον Πιερικό για τη Super League 2 με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά και εν συνεχεία να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Παρά τα δύο γρήγορα γκολ, σε 11' λεπτά, ΠΑΟΚ Β' και Πιερικός έμειναν στην ισοπαλία και στο 1-1 σε εξ αναβολής ματς για τη Super League 2. Ένα παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 2' όταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ Β' και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουργάνη.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11' όταν ο Κούτσιας έφυγε από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής και ο Τζίμας από κοντά με πλασέ έκανε το 1-1.

Η μόνη καλή φάση από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν το δοκάρι που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Γαϊτανίδη στο 84' της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης (82′ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Σοάρες, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας (65′ Γαΐτανίδης), Πανίδης (65′ Κουλούρης).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Κριμιτσάς (61′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ