SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη 1-0: Πήρε το τρίποντο με Δαρέλα και συνεχίζει τη μάχη για τα playoffs

Ο Δαρέλας πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη
Ο Δαρέλας πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη INTIME SPORTS

Ο Δαρέλας ευστόχησε με εκτέλεση πέναλτι στο 15ο λεπτό και ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 1-0 της Κοζάνης για την 22η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. Βρίσκεται στο -1 από την πεντάδα.

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το τρίποντο απέναντι στην Κοζάνη. Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου επικράτησε 1-0 των ποδοσφαιριστών του Διγκόζη για την 22η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Ο Αργύρης Δαρέλας πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Κάπως έτσι ο Δικέφαλος παραμένει κοντά στα playoffs.

Συγκεκριμένα, είναι στην 6η θέση στο -1 από την ΑΕΚ Β' και στο -3 από τον Μακεδονικό, ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη των playoffs, με τον ΠΑΟΚ Β' να έχει να δώσει δύο παιχνίδια ακόμη.

  • ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος, Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας, Κανίς (62′ Νινούα)
  • Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι., Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ