ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Β: Επιστροφές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ

Φάση από την αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β' για τη Super League 2 | 29 Ιανουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β' για τη Super League 2 | 29 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία μέτρησε επιστροφές στην αποστολή που ανακοίνωσε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (27/4) κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο ΠΑΟΚ Β' φιλοξενεί την Τετάρτη (27/4, 15:30) την ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού με τον Πάμπλο Γκαρσία να υπολογίζει σε τέσσερις σημαντικές επιστροφές αφού βρίσκονται στη διάθεση του οι Χατζηστραβός, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας και Αποστολόπουλος οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Στον αντίποδα ο Ουρουγουανός τεχνικός, δεν θα έχει στη διάθεση του για άλλη μια αναμέτρηση, τον τραυματία Μπράντονιτς αλλά και τον Γιαξή που χειρουργήθηκε στον ώμο αλλά και τον Κούτσια που θα ενισχύσει την αποστολή της πρώτης ομάδας.

Το σχετικό δελτίου Τύπου αναφέρει:

"Μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 8η θέση με 41 βαθμούς σε 30 ματς, κι επιθυμεί προφανώς μια ακόμα μεστή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, δίνοντας έμφαση στο τακτικό κομμάτι, όπως και στο τελείωμα των φάσεων. Το τεχνικό επιτελείο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπράντονιτς και τον Γιαξή που χειρουργήθηκε στον ώμο.

Την 20μελή αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Τσαούσης, Τάχατος, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Ουεντραόγκο, Πανίδης, Σπυρίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι, Κουλούρης, Φασίδης, Χατζηστραβός".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ