SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ 2-0: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γκαρσία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ | 27 Απριλίου 2022
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ | 27 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' με γκολ από τους Τάχατο και Χατζηστραβό στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ και πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Ο ΠΑΟΚ Β' ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της 33ης αγωνιστικής της Super League 2 και επικράτησε με 2-0 πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία ήταν οι Τάχατος στο 55' και Χατζηστραβός στο 88' ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 39' με τον Σαλαμούρα.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα μέχρι το φινάλε του. Έψαξε από την αρχή το γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 39' όταν Σαλαμούρας μέσα από την περιοχή έπιασε έναν κεραυνό με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Τάχατος με ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής στο 55' νίκησε τον Θεοδωρόπουλο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του ΠΑΟΚ Β'.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης όταν σε σέντρα από τα δεξιά έγινε το πλασέ ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε με τη μπάλα να φτάνει στον Χατζηστραβό ο οποίος με κεφαλιά εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (65′ Μελετίδης), Τάχατος, Φασίδης (65′ Τζίμας), Πανίδης (70′ Κουλούρης), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μαϊντανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Ραμίρεζ, Μαυρίας, Νίνο, Όγκμποε.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ