ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τζιοβίνκο όπως Ζίβκοβιτς

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο
Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο 2018 EDUARDO VERDUGO / AP PHOTO

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επαναλάβει στην περίπτωση του Ιταλού επιθετικού, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, το επιτυχημένο deal του περασμένου καλοκαιριού με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει καλή δίοδο επικοινωνίας με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, μέσω του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει αναλάβει να πείσει τον Ιταλό επιθετικό πως η Τούμπα είναι ο σωστός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του. Φαίνεται πως η επιχειρηματολογία του προπονητή του Δικεφάλου και η καλή σχέση που έχει με τον Ιταλό αποδίδουν με τον 34χρονο επιθετικό να βλέπει θετικά την προοπτική του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο οι δεσμεύσεις που έχει ο Τζιοβίνκο με την Αλ Χιλάλ είναι αυτές που θα καθορίσουν το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη –συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιθυμίες των ποδοσφαιριστών κρίνουν και τις εξελίξεις- και οι εκπρόσωπο του έχουν στείλει το μήνυμα στην ομάδα του.

Το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ εφόσον έχει πειστεί ο Ιταλός, είναι ο παίκτης να αποδεσμευτεί από την Αλ Χιλάλ, έχοντας πάρει και αποζημίωση για τους τελευταίους μήνες του, πλουσιοπάροχου, συμβολαίου του. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ιταλός που έχει ήδη κάνει τεράστια περιουσία από το ποδόσφαιρο θα δεχθεί να έχει σαφώς μικρότερες αποδοχές στην επόμενη ομάδα του που στην Τούμπα εύχονται να είναι ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ