ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού, αναβάλλεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού, αναβάλλεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ
INTIME

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι της Κυριακής (9/1) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα αναβληθεί.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι από το σημερινό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες προέκυψαν τρεις ποδοσφαιριστές που διαγνώσθηκαν θετικοί στον covid-19. Κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην ομάδα έχει φτάσει στα 8 αν συνυπολογίσει κανείς και τα 5 που είχαν προκύψει στον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.

Κάτι που σημαίνει ότι η Λίγκα θα πρέπει να αναβάλει το ντέρμπι της Κυριακής (9/1, 19:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οριακά στον ΠΑΟΚ μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις αλλά ο αγώνας με την ΑΕΚ θα αναβληθεί με την ημερομηνία ορισμού να είναι ερωτηματικό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την διασπορά του κορονοϊού και ενδεικτικό των δεδομένων που αλλάξουν καθημερινά είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον πρώτο έλεγχο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μόλις επέστρεψαν στο σύνολο τους στις προπονήσεις.

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται στο στρατόπεδο του Δικέφαλου, οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε καραντίνα τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Και αυτό γιατί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπήρχαν ήδη πέντε κρούσματα, συν τα τρία που προέκυψαν τώρα, ανέβηκαν στα οκτώ και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο το ματς θα αναβληθεί.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ