ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τουρκικά σενάρια ανταλλαγής Τσόλακ με Πέλκα

Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022
Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε πρότεινε στον ΠΑΟΚ τον Δημήτρη Πέλκα και ζήτησε ως αντάλλαγμα τον Αντόνιο Τσόλακ.

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Αντόνιο Τσόλακ και έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Μάλιστα, για να πείσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δώσουν το "οκ" για τον Κροάτη επιθετικό οι Τούρκοι προτείνουν την επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην Τούμπα.

Το συγκεκριμένο σενάριο παίζει την Παρασκευή (24/6) σε δημοσιεύματα στην Τουρκία, το οποίο μάλιστα στηρίζεται και σε κάποια συγκεκριμένα…ερείσματα:

  • Ο Δημήτρης Πέλκας θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο Αντόνιο Τσόλακ είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
  • Οι δυο ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ίδιο μανατζερικό γραφείο, γεγονός που ευνοεί την ταυτόχρονη εξέλιξη των υποθέσεων τους (σσ: γραφείο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καλή πρόσβαση στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης).
  • Στη Φενέρ μετά την πρόσληψη του Ζορζέ Ζεζούς έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ο Μάριο Μπράνκο που έχει περάσει από την Τούμπα και διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αυτά τα τρία στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, μπορούν να τρέξουν το σενάριο της ανταλλαγής στην ουσία Τσόλακ και Πέλκα.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε είχε ενδιαφερθεί για τον 28χρονο φορ και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ακόμη και το καλοκαίρι του 2020 που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Τσόλακ από τη Ριέκα.

Το θέμα σε ένα τέτοιο σενάριο βέβαια, εκτός από τις προθέσεις των ομάδων, έχει να κάνει και με τις επιθυμίες των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Και δεν είναι βέβαιο ότι ο Δημήτρης Πέλκας, που παντρεύεται την Κυριακή (26/6) στην Κωνσταντινούπολη, έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ