ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Ριέκα
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Ριέκα INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Πέμπτης (19/08) με αντίπαλο την Ριέκα, με έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και τις στατικές φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει αύριο (18/08) το πρωί την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (19/08, 21:00 OPEN TV και Live SPORT24) με την Ριέκα στα playoffs του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ίνγκι Ίνγκασον, δούλεψε σήμερα την τακτική του παιχνιδιού με τους Κροάτες.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αναμένεται να πάρει την θέση του Πορτογάλου στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου ενώ σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μποέμιανς στην Τούμπα δεν αναμένονται πολλές ακόμη αλλαγές.

Μια ακόμη θέση παίζεται στην ενδεκάδα, αυτή του δεύτερου στόπερ δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα με τον Άνχελ Κρέσπο, σαφώς πιο έτοιμο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι να διεκδικεί φανέλα βασικού αντί του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του θα μιλήσει στις 12.45 ενώ η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου των Κροατών είναι προγραμματισμένη για τις 7.00μ.μ

"Δύο μέρες πριν την πρώτη μάχη με τη Ριέκα στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας του για τη πρώτη μάχη με τους Κροάτες.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τρίτης (17.08) αφιερώθηκε στο κομμάτι της τακτικής. Πιο συγκεκριμένα έμφαση δόθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο απασχόλησαν τόσο οι στατικές όσο και οι στημένες φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τετάρτη (18.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία, η οποία θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολίου ή νόσησης, PCR Test 48 ωρών ή Rapid Test 24 ωρών, ενώ στις 12:45 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των παικτών θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Ριέκα.

Η κροατική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ