ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το rotation του Γκαρσία και ο Καγκάβα

Ο Σίντζι Καγκάβα στο ΠΑΟΚ - Απόλλων
Ο Σίντζι Καγκάβα στο ΠΑΟΚ - Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Ένα μήνα μετά την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Καγκάβα ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός στον σημερινό (18:00, COSMOTE SPORT 2 HD) αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αποψινό (18:00, COSMOTE SPORT 2 HD) αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, στον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.

Η αποστολή του Δικεφάλου ανακοινώθηκε χθες (2/3), στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν Άντριγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ουάρντα, ενώ συμμετέχει για πρώτη φορά ο Κυριάκος Γιαξής. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλωστε την σχετική ασφάλεια που του προσφέρει η νίκη με 5-2 στον πρώτο προημιτελικό στην Τούμπα.

"ΧΤΙΖΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ"

Στα πλάνα του Γκαρσία φαίνεται να έχει ξεχωριστή θέση η περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα. Ο 32χρονος μέσος σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα δήλωσε ευχαριστημένος από την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ. "Η ομάδα και οι άνθρωποι της με προσέγγισαν καλά και αξιολόγησαν σωστά την κατάσταση μου. Αυτός ήταν ίσως ο λόγος που πήρα την απόφαση. Όταν έμεινα ελεύθερος μου έδωσα χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο.

Η ομάδα που θα αποφάσιζε να με επιλέξει θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για εμένα. Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω εδώ, στη νέα μου ομάδα, είχα θετικά συναισθήματα για την απόφαση μου. Ένιωσα όμορφα για αυτή την πρόκληση. Νιώθω ότι χτίζω ξανά την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο Ιάπωνας μέσος που είναι πιθανόν να πάρει για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα φανέλα βασικού.

ΤΕΣΤ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου του ετοίμασε ένα πλάνο για την σταδιακή ένταξη του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Καγκάβα έχει ήδη 6 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ όλες ως αλλαγή, ωστόσο καμία από αυτές δεν έχει ξεπεράσει σε διάρκεια τα 30 αγωνιστικά λεπτά.

Ο προημιτελικός του κυπέλλου προσφέρεται ώστε ο Σίντζι Καγκάβα να ξεκινήσει για πρώτη φορά ως βασικός. Άλλωστε και το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου το πραγματοποίησε σε αγώνα Κυπέλλου, αυτό με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο οποίο οι συνθήκες ήταν αντίστοιχες με αυτό που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Ακριβώς ένα μήνα μετά την πρώτη του συμμετοχή ως αλλαγή, ο Ιάπωνας λογικά θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο και ως βασικός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ