ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 22/6 η πρώτη συγκέντρωση των παικτών. Από τις 3/7 μέχρι και τις 17/7 στην Ολλανδία για προετοιμασία και τέσσερα φιλικά ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε με ανακοίνωση του το διάστημα που θα βρίσκεται στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Όσοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες θα συγκεντρωθούν στις 22 του Ιούνη. Στις 3 Ιουλίου η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 17 του μήνα και θα δώσει 4 φιλικά προετοιμασίας.

"Η σεζόν 2022-23 ανήκει ήδη στο παρελθόν κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύει ήδη πάνω στο σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Το αγωνιστικό τμήμα επιστρέφει στη Νέα Μεσημβρία στις 22.06 και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες μέρες δουλειάς. Στις 03.07 θα αναχωρήσει για Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα για το Τέχελεν όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας μέχρι τις 17 του μήνα.

Ο Δικέφαλος θα έχει το Hotel Bilderberg ως έδρα και θα δώσει τέσσερα τουλάχιστον φιλικά. Το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο UEFA Europa Conference League 2023-24.

Το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένο για τις 27.07 και ο επαναληπτικός για τις 03.08. O ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στις 21.06, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση" αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ