ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για το νέο τρίποντο και την ψυχολογία

Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό | 22 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό | 22 Δεκεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες του θέλει στον αγώνα με τον ΟΦΗ να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του για να διατηρήσει κοντινή την απόσταση από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο ΟΦΗ (14/1, 20:00, Novasports Prime και live από το SPORT24) στην Τούμπα, με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και με αυτοπεποίθηση για ένα ακόμα τρίποντο κατά των Κρητικών στην έδρα του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να μην έχει στο μυαλό του τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Και να ήθελε όμως, δεν θα μπορούσε να κάνει οικονομία δυνάμεων με τόσες απουσίες στα πλάγια μπακ και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Λύρατζη και Τσαούση στην άμυνα, τους Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα στη μεσαία γραμμή, αλλά ούτε και τον Μπίσεσβαρ που θα μπορούσε να του δώσει λύσεις.

Αν υπήρξαν ερωτηματικά για την άμυνα απαντήθηκαν με την ανακοίνωση της αποστολής από την οποία λείπει ο Ιβάν Νέσμπεργκ. Έτσι, είναι δεδομένο ότι στο κέντρο της άμυνας μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι θα αγωνιστούν ο Ίνγκασον και ο Κουλιεράκης και τις θέσεις των ακραίων θα καλύψουν οι Σάστρε και Ράφα Σοάρες.

Οι επιλογές για τους χαφ είναι μόλις τρεις: Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας από τους οποίους θα προκύψει και το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Πιθανότατα αυτό θα το συνθέσουν ο Βραζιλιάνος που πήρε ανάσες στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα μαζί με τον Σβαμπ. Μεσοεπιθετικά η τριάδα με Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς δεν…χαλάει και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Λουτσέσκου θα ήθελε να δει την ομάδα του να κερδίζει το παιχνίδι, με όσο μεγαλύτερη οικονομία δυνάμεων, αλλά όπως και να έχει το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Το τρίποντο στο αποψινό παιχνίδι θα διατηρήσει τον ΠΑΟΚ κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και σε υψηλά επίπεδα το ηθικό της ομάδας του, πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στην Τούμπα. Τα παιχνίδια με τους πράσινους θα απασχολήσουν τον τεχνικό του Δικεφάλου από το πρωί της Κυριακής (15/1).

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ