ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το παλεύει ο Βιεϊρίνια για τη Σλόβαν

Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα κριθεί στην τελευταία, πριν τον αγώνα με τους Σλοβάκους, προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία την Τετάρτη (29/9).

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (30/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), με δυο όλες και όλες προπονήσεις και χωρίς πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του.

Στους ήδη από καιρό τραυματίες, Ίνγκασον, Κρέσπο και Ελ Καντουρί, προστέθηκαν οι Βαρέλα και Μουργκ. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει θεραπείες ο πρώτος για τις ενοχλήσεις στη μέση και ο Αυστριακός για το διάστρεμμα στον αστράγαλο. Ο Μουργκ είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι με τους Σλοβάκους αλλά και για αυτός της Κυριακής (3/10, 18:15, LIVE από το SPORT24) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ο Βαρέλα είναι δεδομένα εκτός για τον αγώνα της Πέμπτης (30/9).

Τουλάχιστον ο Ραζβάν Λουτσέσκου ελπίζει ότι μπορεί να έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του. Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε την Τρίτη (28/9) ένα μέρος του προγράμματος που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ και η συμμετοχή του, τουλάχιστον στην αποστολή του ευρωπαϊκού παιχνιδιού θα κριθεί την Τετάρτη (29/9) στην τελευταία προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ