MIND GAME

ΠΑΟΚ: Το μυαλό του Λουτσέσκου στις επιστροφές πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Σαμπράκος στην εκπομπή MIND GAME του SPORT24, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στραμμένο το βλέμμα κυρίως στις επιστροφές βασικών παικτών, καθώς οι απουσίες έχουν δυσκολέψει σημαντικά τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.

Στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 8 Μαρτίου στάθηκε ο Βασίλης Σαμπράκος μέσω της εκπομπής MIND GAME του SPORT24, τονίζοντας ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει κυρίως τις επιστροφές βασικών στελεχών.

Όπως επισημάνθηκε, το παιχνίδι με τη Θέλτα είχε ειδικές συνθήκες για τον Δικέφαλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europa League μέσα σε ένα απαιτητικό αγωνιστικό πλαίσιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει φτάσει σε ένα σημείο που φοβόταν εδώ και καιρό, δηλαδή να χάσει τα βασικά του στηρίγματα. Οι απουσίες των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Οζντόεφ και Τάισον έχουν περιορίσει σημαντικά τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει του ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Όπως τονίστηκε, αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ τους είχε όλους στη διάθεσή του -ακόμη και με τον Τάισον όχι στο απόλυτο- η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο διαχειρίσιμη. Στη δεδομένη συγκυρία, όμως, με τόσες απουσίες, το έργο του Δικεφάλου απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται σαφώς πιο δύσκολο.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί και η υποτροπή στη θλάση του Κωνσταντέλια, εξέλιξη που δυσκολεύει περαιτέρω τα πλάνα του Λουτσέσκου σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Το πλάνο στον ΠΑΟΚ παραμένει ξεκάθαρο. Στόχος είναι να επιστρέψουν όλοι οι βασικοί διαθέσιμοι, κυρίως ενόψει των playoffs, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης στο πιο καθοριστικό κομμάτι της χρονιάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 14:03 του VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ