ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το έντονο παρελθόν του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό

Η αγκαλιά του Ζοζέ Ανιγκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου
Η αγκαλιά του Ζοζέ Ανιγκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο τεχνικό απέναντι στον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Τρίτη (04/04) το πρωί στην Τούμπα και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα και το αυριανό (05/04, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για την αναπτέρωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα από την ΑΕΚ, την πρώτη που γνώρισε η ομάδα του μετά από 5 περίπου μήνες.

Η αποχώρηση Μίτσελ και η ατάκα του Λουτσέσκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε αμέσως μετά το ντέρμπι των Δικεφάλων ότι παρά το γεγονός ότι χάθηκε το αήττητο σερί οι παίκτες του δεν έχουν λόγους να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους και τους εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά ακόμη παιχνίδια στην σεζόν που θα πρέπει να κερδηθούν.

Ο ίδιος δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως και πολλά στην τακτική προσέγγιση του "τελικού" με τον Ολυμπιακό εξαιτίας της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων. Η αποχώρηση του Μίτσελ είναι λογικό να δυσκολεύει ως ένα βαθμό την… αποκρυπτογράφηση του αντιπάλου του, ωστόσο ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι το πρωτεύον είναι πως θα αγωνιστεί η δική του ομάδα.

"Θα πάμε εκεί να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με το δικό μας στιλ", είπε ο Ρουμάνος τεχνικός όταν μετά την ήττα από την ΑΕΚ ρωτήθηκε για το αν θα αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο ρίσκο την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Προπονητική συνάντηση με παρελθόν

Τον Ζοζέ Ανιγκό, πάντως, που ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές στο παρελθόν, όλες ως προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν ο Γάλλος βρίσκονταν στον πάγκο του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.

Μάλιστα απέναντι στον Ανιγκό ο Λουτσέσκου έκανε το ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ως τεχνικός του Δικεφάλου, μένοντας στην ισοπαλία στη Λειβαδιά στις 20 Αυγούστου του 2017. Ήταν ένα μάλλον επεισοδιακό παιχνίδι με τους δυο προπονητές να λογομαχούν έντονα στη διάρκεια του, τελικά να αποβάλλονται και να το παρακολουθούν από την εξέδρα.

Η διαφωνία του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0 το 2017
Η διαφωνία του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-0 το 2017 INTIME SPORTS
Η συζήτηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου
Η συζήτηση του Ανιγκό με τον Λουτσέσκου INTIME SPORTS
Η διαφωνία του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό
Η διαφωνία του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ