ΣΚΩΤΙΑ

ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Σβιντέρσκι και το πιθανό όφελος για τον Δικέφαλο

Ο Κάλορ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τη Σάρλοτ
Ο Κάλορ Σβιντέρσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τη Σάρλοτ PRINT SCREEN TWITTER

Η Σέλτικ θέλει τον Σβιντέρσκι και ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις αφού μπορεί να καρπωθεί έως και το 20% από ποσό πώλησης του Πολωνού επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σκωτία ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι ένας από τους επιθετικούς που βρίσκονται στις λίστες του Άγγελου Ποστέκογλου για την ενίσχυση της Σέλτικ.

"Ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι υποδείχθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλο που έκανε τελικά μόνο μια συμμετοχή με την Εθνική έχει ήδη δημιουργήσει όνομα στη διεθνή σκηνή.

Ο Σβιντέρσκι έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές με την Πολωνία και αγωνίζεται για την Σάρλτο στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αν και κατά πόσο τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν βάση θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου. Ωστόσο το ενδεχόμενο επιστροφής του Πολωνού επιθετικού στην Ευρώπη είναι ένα θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή του που φτάνει στο 20%, με την προυπόθεση τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Αμερικανοί να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σάρλοτ πάντως ο Σβιντέρσκι δεν παραχωρείται και μάλιστα η τιμή στην οποία των αξιολογούν είναι τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς λόγους να παρακολουθεί την εξέλιξη του Πολωνού επιθετικού που αποχώρησε από την Τούμπα τον Γενάρη του 2021 για το MLS.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ