ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για Μποέμιανς

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Μποέμιανς
Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Μποέμιανς PHOTO CREDITS: INTIME

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Μποέμιανς από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας. Οδηγίες για την πρόσβαση στο γήπεδο έδωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ύστερα από 1,5 χρόνο περίπου, η Τούμπα θα ανοίξει την Πέμπτη τις πόρτες της στους φίλους του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μποέμιανς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα κυκλοφορήσουν από αύριο το πρωί και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 15€ στις θύρες 7 και 8, φτάνουν στα 20€ στις θύρες 5 και 6, στα 35€ στις 2 και 3, στα 45€ στη θύρα 1 και 100€ στα VIP.

Ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι "για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού/νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου".

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για τα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ έδωσε και μια ημέρα παράταση στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας που έληγαν σήμερα, την Παρασκευή ενώ αύριο και την Πέμπτη θα διατίθενται μόνο μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μποέμιανς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της δίνει οδηγίες για την πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο

"Για την αποφυγή συγχρωτισμού κατά την είσοδο, την ομαλή ροή των θεατών, την τήρηση των κατάλληλων αποστάσεων και τον αναγκαίο έλεγχο εισιτηρίου και πιστοποιητικού εμβολιασμού – όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων με παρουσία φιλάθλων – απαιτείται η διαμόρφωση σημείων προέλεγχου και ζωνών κυκλοφορίας.

Για το λόγο αυτό καθορίστηκαν τρεις ανεξάρτητες ζώνες κυκλοφορίας με ξεχωριστά σημεία εισόδου και με την κάθε ζώνη να δίνει αποκλειστική πρόσβαση σε συγκεκριμένες θύρες.

Ζώνη 1 για πρόσβαση στις θύρες 5,6.

Ζώνη 2 για πρόσβαση στις θύρες 7, 8.

Ζώνη 3 για πρόσβαση στις θύρες 1,2,3, VIP 3oυ και VIP 4ου.

Κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει τη θύρα στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του χωρίς να διέλθει από την προκαθορισμένη ζώνη.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η είσοδος και διέλευση στις ζώνες που δεν αντιστοιχούν στη θύρα του εισιτηρίου σας. Η πρόσβαση μέχρι τα σημεία εισόδου της ζώνης πρέπει να γίνεται περιμετρικά των λοιπών ζωνών».

Μάλιστα διευκρινίζεται πως οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, οι ανήλικοι από 12 μέχρι 17 ετών μοριακό τεστ 72 ωρών ή rapid test 48ωρών και οι μικρότεροι από 12 self test που έγινε την ημέρα του αγώνα.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ